Ζαμπονοτυρόπιτα χωρίς φύλλο

Γαστρονομια

Υλικά
500 γρ τυρί φέτα
100 γρ διάφορα τυριά τριμμένα
4-5 αυγά
200 γρ μαργαρίνη
1 ποτήρι αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 γιαούρτι
200 γρ καπνιστό ζαμπόν, κομμένο σε κυβάκια

if (betterads_el.getBoundingClientRect().width) {
betterads_el_width_raw = betterads_el_width = betterads_el.getBoundingClientRect().width;
} else {
betterads_el_width_raw = betterads_el_width = betterads_el.offsetWidth;
}

var size = [“125”, “125”];
if ( betterads_el_width >= 728 )
betterads_el_width = [“728”, “90”];
else if ( betterads_el_width >= 468 )
betterads_el_width = [“468”, “60”];
else if ( betterads_el_width >= 336 )
betterads_el_width = [“336”, “280”];
else if ( betterads_el_width >= 300 )
betterads_el_width = [“300”, “250”];
else if ( betterads_el_width >= 250 )
betterads_el_width = [“250”, “250”];
else if ( betterads_el_width >= 200 )
betterads_el_width = [“200”, “200”];
else if ( betterads_el_width >= 180 )
betterads_el_width = [“180”, “150”];
if ( betterads_screen_width >= 1140 ) { document.getElementById(‘kyo-105840-827833456-place’).innerHTML = ”;
}else if ( betterads_screen_width >= 1019 && betterads_screen_width = 768 && betterads_screen_width

Τρόπος παρασκευής
1. Αναμειγνύετε το αλεύρι με τη μαργαρίνη, τα αυγά χτυπημένα, το γιαούρτι και προσθέτετε σιγά σιγά τα υπόλοιπα υλικά.
2. Ανακατεύετε καλά και ρίχνετε το μείγμα σε ένα πυρίμαχο σκεύος. Ψήνετε σε μέτριο φούρνο με αντιστάσεις, στους 180ο για 45′-50′, μέχρι να χρυσίσει η επιφάνεια.

 

Πηγή: flynews.gr