Ανάρτηση με μπηχτές από την Αννα Κορακάκη: «Όταν θα προσπεράσω τα μικρόφωνα, θα με λέτε σνομπ»

Αθλητικά

Με ανάρτηση της στα social media η Άννα Κορακάκη ανέφερε πως κατά την άφιξη της στην Ελλάδα την περίμεναν… μόνο πέντε άτομα, τονίζοντας πως οι συγκεκριμένοι θα σπρωχτούν άγαρμπα, σε περίπτωση που καταφέρει να κατακτήσει κάποιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν στο Παρίσι.

“Θα σπρωχτούν, εξαιτίας των -χωρίς υπερβολή- επιδρομικών διαθέσεων και «ληστρικών κινήτρων» δημοσιογράφων, που με περισσό πάθος, θα κατηγορούν στην TV -με αφορμή το Ολυμπιακό μετάλλιο- οτιδήποτε και οποιονδήποτε άλλο «φταίει», που δεν προβάλλονται «τα παιδιά που μας κάνουν τόσο περήφανους με τις τεράστιες διακρίσεις τους” ανέφερε χαρακτηριστικά, για να στείλει και το δικό της μήνυμα, για την κριτική που μπορεί να λάβει.

Η ανάρτηση της Άννας Κορακάκη στο Facebook:

Πέντε σε αριθμό (όσοι και οι Ολυμπιακοί κύκλοι)… Τόσοι ήταν εκείνοι που μας υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο, κατά την άφιξή μας στην Ελλάδα από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, απ’ όπου επιστρέψαμε και με μετάλλιο και με πρόκριση για τους ΟΑ «Παρίσι 2024».

Οι «λίγοι και καλοί» που λέει ο λαός μας, φίλοι, που ήταν ήδη εκεί, από τα πρώτα μου μετάλλια (και πριν από αυτά), ως μικρό κορίτσι. Είναι εκείνοι, που, θα σπρωχτούν άγαρμπα (ναι, κυριολεκτικά θα σπρωχτούν), αν επιστρέψω από τους επόμενους Ολυμπιακούς με ένα μετάλλιο για τη χώρα. Θα σπρωχτούν, εξαιτίας των -χωρίς υπερβολή- επιδρομικών διαθέσεων και «ληστρικών κινήτρων» δημοσιογράφων, που με περισσό πάθος, θα κατηγορούν στην TV -με αφορμή το Ολυμπιακό μετάλλιο- οτιδήποτε και οποιονδήποτε άλλο «φταίει», που δεν προβάλλονται «τα παιδιά που μας κάνουν τόσο περήφανους με τις τεράστιες διακρίσεις τους».

Κι όταν εγώ θα προσπεράσω τότε τα μικρόφωνα, και τρέξω…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο: e-daily.gr