Τρίτη, 29 Νοεμβρίου, 2022

Πώς η Google επιχείρησε να περιπαίξει την Apple και.. έπεσε στο λάκκο που έσκαβε

Τεχνολογία

Μπούμερανγκ γύρισε η προσπάθεια του τμήματος κοινωνικών δικτύων της Google να προωθήσει τα νέα κινητά τηλέφωνα Pixel 7 και Pixel 7 Pro στην “πλάτη” της Apple… 

Όλα ξεκίνησαν όταν ο επικεφαλής της Apple, Τιμ Κουκ, έκανε ένα tweet προετοιμάζοντας το έδαφος για το νέο iPad Pro με το hashtag #TakeNote. 

Google

Ο επίσημος λογαριασμός του Google Pixel στο , αποφάσισε να αδράξει την ευκαιρία και να πειράξει την Apple εκμεταλλευόμενος την ανάρτηση του CEO της για να διαφημίσει τις νέες Pixel συσκευές στις οποίες η Google στηρίζει πολλά.

Ωστόσο, αυτό που ξέχασαν (ή ακόμα χειρότερα όφειλαν να γνωρίζουν…) στη Google είναι πως κάθε tweet που γίνεται από iPhone ή Android συσκευή φέρει ανάλογη χαρακτηριστική σήμανση ( for iPhone – for Android). Το αποτέλεσμα ήταν η ανάρτηση της Google να γράφει… for iPhone! 

Οι χρήστες δεν χρειάστηκε και πολύ για να πάρουν χαμπάρι τι είχε συμβεί, με αποτέλεσμα η Google να πέσει στο λάκκο που η ίδια έσκαβε! Η Google έσπευσε να σβήσει το tweet και να το αντικαταστήσει, αλλά ήταν πολύ αργά, γιατί ό,τι συμβαίνει στα social media μένει στα social media… 

Apple

Πηγή: skai.gr

Πηγή Skai News