Ένα ημερολόγιο με εικόνες ζώων από εκλεκτούς φωτογράφους

Κατοικίδια

Ένα καινούργιο, μηνιαίο ημερολόγιο μόλις κυκλοφόρησε από την Oui Non Editions και φέρνει την ελαφρότητα και την αισιοδοξία που χρειαζόμαστε για την χρονιά που έρχεται. Οι σελίδες του ημερολογίου φιλοξενούν εικόνες ζώων τραβηγμένες από μερικούς από τους πιο καλούς φωτογράφους της εποχής μας όπως ο Roe Ethridge, η Maisie Cousins και ο Mark Steinmetz. 

Σκυλάκια, γατιά, ένα γουρούνι, ακόμα και ένα περιστέρι εμφανίζονται στις σελίδες του ημερολογίου κοσμώντας τον κάθε μήνα. Το πρότζεκ έχει τίτλο «Animal Chronicles» και περιλαμβάνει συνολικά 12 πορτρέτα μελών του ζωικού βασιλείου τραβηγμένα από εκλεκτούς φωτογράφους. 

Ο Roe Ethridge έχει φωτογραφίσει δελφίνια, η Maisie Cousins μυρμήγκια και ο Mark Steinmetz μία γάτα. Μερικά ακόμα από τα ονόματα που συμμετέχουν είναι οι: Charlie Engman, Neil Winokur, Paul Kooiker. Ο τελευταίος σκηνοθέτησε πρόσφατα ένα καλλιτεχνικό πρότζεκτ με την Kim Kardashian και την Γαλλίδα, Αλγερινής καταγωγής περσόνα της μόδας Michèle Lamy. 

Οι εμπνευστές του ημερολογίου ελπίζουν να προσφέρει σε όσους το αποκτήσουν μια μικρή αίσθησης ανακούφισης από το χάος του 2020 και μια νότα χαράς για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς.

Το «Animal Chronicles» είναι διαθέσιμο από την ιστοσελίδα της Oui Non Editions.

Πηγή in.gr