Ήρθε η ώρα να αγοράσετε sneakers στον σκύλο σας

Κατοικίδια

Ιδρύθηκε από τους Jeremy Yoon και Peter Liu, το RIFRUF είναι μια νέα μάρκα που πουλάει sneakers για σκύλους με έδρα το Κουίνς, στην Νέα Υόρκη, η οποία είναι ταγμένη στο να κάνει το κατοικίδιο ζώο σας να φαίνεται καλύτερο και να είναι…άνετο.

Για τον εορτασμό της κυκλοφορίας του, η ετικέτα κυκλοφόρησε τη σιλουέτα Caesar 1 που διατίθεται σε τρεις χρωματικούς χρωματισμούς: «Black», «Blush» και «Bone».

Το παπούτσι είναι κατασκευασμένο από πλεκτό υλικό πλέγματος RUFKNIT ™, όπως ένα κανονικό ανθρώπινο πάνινο αθλητικό παπούτσι. Τα συγκεκριμένα, που υποστηρίζονται από κτηνιατρικές γνωματεύσεις, διαθέτουν εξωτερικές σόλες από φυσικό καουτσούκ και λουράκι Velcro, το οποίο παρέχει στο τετράποδο σας προσαρμόσιμη και ασφαλή εφαρμογή. Για να είστε εξαιρετικά ασφαλείς, το RIFRUF συνιστά ιδιαίτερα να κρατάτε τα νύχια του σκύλου σας κομμένα και περιποιημένα σε τακτική βάση, προκειμένου να ελαχιστοποιείται κάθε πιθανότητα τραυματισμού.

Happy Lunar New Year, everyone! The team at RIFRUF wishes you all a year of good health and great fortune! #YearOfTheOx

Δημοσιεύτηκε από RIFRUF στις Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2021

Restock alert: BLACK IS BACK. And for all who have inquired… CAESAR 1 BONE. Spring 2021.

Δημοσιεύτηκε από RIFRUF στις Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2021

Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στα παραπάνω χαριτωμένα υποδήματα. Το «Bone» δεν είναι διαθέσιμο, αλλά το Caesar 1 στο «Black» και το «Blush» εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα για $ 65 δολάρια το κάθε ζευγάρι διαδικτυακά.

Πηγή in.gr