Τα πιο δημοφιλή ονόματα κατοικίδιων ζώων της Αμερικής τα τελευταία 100 χρόνια

Κατοικίδια

Οι ιδιοκτήτες σκύλων και γατών αντιμετωπίζουν τα κατοικίδια ζώα τους σαν οικογένεια, οπότε η επιλογή του σωστού ονόματος για έναν σύντροφο ζωής είναι μια μεγάλη απόφαση.

Αν ψάχνετε για έμπνευση για ονόματα κατοικίδιων ζώων, ρίξτε μια ματιά στις τάσεις ονομάτων από την ιστορία.

View this post on Instagram

A post shared by Mia Dog (@miamysometimesdog)

Η πλατφόρμα βίντεο FirstVet ανέλυσε τα ονόματα κατοικίδιων ζώων από το Hartsdale Pet Cemetery στη Νέα Υόρκη για να συγκεντρώσει αυτές τις λίστες με τα αγαπημένα ονόματα γάτας και σκύλου στην Αμερικής. Τα τελευταία 115 χρόνια, η Πριγκίπισσα (Queenie) «βασίλευσε» ως ο κορυφαίος τίτλος για τα κατοικίδια ζώα συνολικά. Άλλα βασιλικά ονόματα περιλαμβάνουν τους Duke, King, Lady και Queenie.

Η FirstVet αποδίδει τη δημοτικότητα πολλών ονομάτων στις τάσεις της ποπ κουλτούρας με την πάροδο των ετών. Ο Max έγινε το αγαπημένο όνομα σκύλου της Αμερικής μετά την κυκλοφορία του Mad Max το 1979 και το όνομα Smokey άρχισε να ανεβαίνει στις τάξεις με γάτες την ίδια στιγμή που ο Smokey Robinson ανέβαινε στα charts τη δεκαετία του 1980.

Για να δείτε την ανάλυση των δημοφιλών ονομάτων σκύλων και γατών ανά δεκαετία, ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω λίστες. Για ένα πιο πρόσφατο στιγμιότυπο των τάσεων ονομασίας κατοικίδιων ζώων,

Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή ονόματα κατοικίδιων ζώων ανά δεκαετία από τον περασμένο αιώνα.

Τα πιο δημοφιλή ονόματα για σκύλους

View this post on Instagram

A post shared by Adley James (@sir.adley)

1930s: Queenie

1940s: Tippy

1950s: Sandy

1960s: Lady

1970s: Brandy

1980s: Max

1990s: Max

2000s: Max

Τα πιο δημοφιλή ονόματα για γάτες

1960s: Cindy

1970s: Ginger

1980s: Tiger

1990s: Smokey

2000s: Smokey

Πηγή in.gr