Αντιγόνη Ανδρεάκη: «Δεν περίμενα ποτέ ότι θα βρισκόμουν στην αντίπερα όχθη του καρκίνου»

Ψυχαγωγία

“Τότε ίσως είναι όλη σου η ζωή μέσα σε πολύ λίγα δεύτερα” τονίζει, μέσα σε όλα, η Αντιγόνη Ανδρεάκη.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Αντιγόνη Ανδρεάκη στην κάμερα της εκπομπής Μαμα-δες με την Τζένη Θεωνά το απόγευμα του Σαββάτου. Σε αυτήν, η δημοσιογράφος που ζει και εργάζεται στην Κρήτη μίλησε από καρδιάς την μάχη που δίνει με τον καρκίνο στέλνοντας το πιο αισιόδοξο μήνυμα μέσα από τη δημόσια τηλεόραση.

Ειδικότερα, η Αντιγόνη Ανδρεάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω μιλήσει απίθανες φορές για την πρόληψη, για τον καρκίνο, για τον αγώνα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες και οι άνδρες που δοκιμάζονται κάτω από διάφορες μορφές του καρκίνου. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα βρισκόμουν κάποια στιγμή στην αντίπερα όχθη. Αυτό έγινε τον προηγούμενο Ιούνιο όταν, στη διάρκεια ενός προληπτικού ελέγχου και ενώ ήμουν στην πόρτα για να φύγω, η γιατρός επέμενε να κάνουμε έναν τελευταίο έλεγχο. Εγώ βιαζόμουν, ζήτησα να το κάνουμε κάποια άλλη στιγμή, εκείνος επέμενε και πάνω σε όλη αυτή τη διαδικασία ανακαλύψαμε ότι πάσχω από καρκίνο του μαστού».

«Αυτά τα λίγα λεπτά που συνειδητοποιείς ότι έχεις περάσει την όχθη και είσαι απέναντι νομίζω ότι ίσως είναι όλη σου η ζωή μέσα σε πολύ λίγα δεύτερα Από τη φύση μου είμαι ένας άνθρωπος πολύ αισιόδοξος και απεχθάνομαι τη μιζέρια. Οπότε διάλεξα πάρα πολύ γρήγορα να κρατήσω ένα διαφορετικό ύφος απέναντι σε αυτό ξέροντας ότι και το κομμάτι της ψυχολογίας είναι ένα κομμάτι που βοηθάει πάρα πολύ και στη θεραπεία μου. Τάχθηκα σε αυτή την πλευρά».

«Το κομμάτι του να αποχωριστείς έστω και πρόσκαιρα τα μαλλιά σου δυσκολεύει πάντα τις περισσότερες γυναίκες και δεν θα μπορούσα να αποτελέσω εξαίρεση. Είναι η στιγμή που αποφασίζεις ότι θα πρέπει να αλλάξεις την εικόνας σου. Είναι ένα βίαιο κομμάτι όσο ψύχραιμος και αν είσαι διότι χάνεις ένα από τα όπλα που συμβολίζουν την γοητεία και την θυληκότητα σου» συμπλήρωσε η Αντιγόνη Ανδρεάκη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Τζένης Θεωνά στη δημόσια τηλεόραση.

Πηγή: zappit.gr/