Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου, 2022

Σεπόλια: Ο Μίχος διακινούσε πορνογραφικό υλικό της 12χρονης για 20-25 ευρώ

Ελλάδα

Το 12χρονο κορίτσι επιβεβαίωσε ότι ο 53χρονος είχε στην κατοχή του γυμνές φωτογραφίες της. Άλλωστε ανάγκαζε το παιδί να βγάζει τέτοιες φωτογραφίες προκειμένου να τις πουλήσει σε πελάτες. «Έβαζαν 20 και 25 ευρώ στην κάρτα της μαμάς μου για τις φωτογραφίες. Κάποιες φορές έβαζαν και 50 ευρώ», είπε σε μία από τις καταθέσεις της η ανήλικη, συμπληρώνοντας:

«Οι άνδρες μού ζήταγαν το IBAN και το έδινε ο Μίχος. Κάποιοι έβαζαν χρήματα επειδή τους είχε στείλει φωτογραφίες και βίντεο. Με κάποιους δεν είχα συναντηθεί ποτέ από κοντά. Απλά πλήρωναν για να παίρνουν φωτογραφίες».

Σύμφωνα με το live news τα εμβάσματα που βρέθηκαν στον λογαριασμό της μητέρας ίσως να προέρχονται από πελάτες που αγόραζαν φωτογραφίες του κοριτσιού χωρίς να έχει διευκρινιστεί ακόμα ποιος έπαιρνε αυτά τα χρήματα.

Την καθοδηγούσε για να βγάλει τις φωτογραφίες

Όπως προκύπτει από τις καταθέσεις της ανήλικης, ο 53χρονος προφυλακισμένος, βασικός κατηγορούμενος για την υπόθεση, της έδινε οδηγίες για το πώς πρέπει να φαίνεται στις φωτογραφίες, οι οποίες στη συνέχεια πήγαιναν για πώληση σε υποψήφιους πελάτες.

«Τις φωτογραφίες τις τράβαγε ο Μίχος. Μου έλεγε τι να κάνω και πώς να στηθώ στον φακό. Μου έδινε οδηγίες πώς να βγάλω και μόνη μου», λέει η 12χρονη που αναφέρει ακόμα πως της έλεγε τι να φοράει.

Δύο κατηγορίες πελατών

Σύμφωνα με πληροφορίες και όπως έχει προκύψει από τις έρευνες, υπήρχαν δύο κατηγορίες πελατών – παιδοβιαστών που έφερνε ο 53χορνοις για την 12χρονη.

«Στον οίκο ανοχής μέσα σε μισή ώρα βρισκόμουν με πέντε ανθρώπους. Οι άντρες που έρχονταν εκεί δεν είχαν σχέση με τους άντρες που είχα μιλήσει μέσω της εφαρμογής», έχει πει η ανήλικη σε μία από τις καταθέσεις της.

«Με αυτούς που γνώριζα μέσω της εφαρμογής, βρισκόμασταν στο αυτοκίνητο», συμπλήρωσε, χωρίζοντας ουσιαστικά τους άντρες με τους οποίους έχει συναντηθεί, σε δύο κατηγορίες.

Πηγή tovima.gr